De zoektocht naar een massagetafel die aan al je wensen voldoet

De zoektocht naar een massagetafel die aan al je wensen voldoet

die aan al je wensen voldoet, is nog niet zo gemakkelijk…

Voor mijzelf had ik een duidelijk plaatje in mijn hoofd waar de massagetafel aan zou moeten voldoen. Een behandeltafel met een onderstel van hout, die elektrisch verstelbaar is, een modieuze uitstraling heeft en comfortabel ligt. Nadat ik al veel massagetafels had afgeschreven, stuitte mijn oog op de Relax Sensation Pro. Wauw, niet eerder had ik zo’n mooie tafel gezien… Op het eerste gezicht voldeed hij aan al mijn verwachtingen. Ik heb contact gezocht met Relax Sensation Benelux. Ik kon al snel op afspraak komen om de massagetafel in het echt te bewonderen. Eric nam alle tijd voor mij om de massagetafel te demonstreren. Na een gezellige middag met veel nieuwe informatie heb ik gelijk de knoop doorgehakt. Naar mijn idee was de tafel nog mooier in het echt. Ik was ontzettend enthousiast: na de zoektocht zou dit mijn nieuwe massagetafel worden!

 

Massagepraktijk van Lotte Rodijk

Massagetafel Relax Sensation Pro van Lotte Rodijk

Maaaaar… de massagetafel heeft een heel parcours af moeten leggen om zijn eindbestemming te bereiken.

Op de dag dat Eric de tafel persoonlijk kwam brengen, kwam er een kleine kink in de kabel. De massagetafel moest naar de tweede verdieping getild worden. Dat is niet zomaar een klusje, de tafel is 200 kg… Er werd snel geschakeld! Na de buurt te hebben opgetrommeld heeft Eric samen met de andere mannen de massagetafel naar boven kunnen tillen. Dat kostte wel bloed, zweet en tranen maar dan heb je ook wat!  En wauw… wat een opluchting toen hij eenmaal boven was! We hebben hem uitgepakt en daar stond hij dan te shinen in mijn mooi praktijk Het plaatje is helemaal af! Inmiddels heb ik al veel mensen blij mogen maken met een massage op mijn mooie massagetafel. Ik wil Eric onwijs bedanken voor het prettige contact en de levering van de massagetafel.

 

De massagetafel in de praktijk van Lotte Rodijk

De massagepraktijk van Lotte Rodijk

 

 

Groetjes 

Lotte Rodijk

Lotte Rodijk

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<