Comfortabele stoelen voor een perfecte ondersteuning
15 februari 2023 
in Tips

Comfortabele stoelen voor een perfecte ondersteuning

Comfortabele stoelen voor een perfecte ondersteuning

Als u op een van de BQE stoelen zit, zult u snel zien hoe comfortabel en gemakkelijk u uw werk kunt doen, terwijl u goed voor uw rug en gezondheid zorgt.

BQE ErgoSolex stoelBQE stoel

Stoelen of krukken helpen de gezondheid van u te behouden

Verschillende studies vertellen ons dat de meeste rugklachten verband houden met een slechte houding terwijl we tijdens werkuren in een stoel of kruk zitten. Als u voortdurend op zoek bent naar de perfecte oplossing om uw gezondheid te beschermen, biedt Massagetafel Design krukken voor maximaal comfort en ontspanning tijdens het werken.

Verschillende modellen naar uw wensen en smaak

De stoelen, krukken zijn ontworpen om u te helpen een goede houding aan te nemen en u toch probleemloos te laten bewegen. De zwenkwielen lopen soepel, zodat u in een mum van tijd van uw bureau naar uw klant en vice versa kunt gaan. Om een ideale stoel voor uw behoeften te kiezen, neem vrijblijvend contact op.

De stoelen zijn comfortabel, in hoogte verstelbaar, de zitting is 360° draaibaar. Vijf kleine zwenkwielen met een zacht loopvlak zorgen voor stabiliteit en mobiliteit. De kleurkeuze kan perfect worden gecombineerd met andere apparatuur in uw praktijk, omdat het kunstleer in meer dan 30 kleuren verkrijgbaar is.

Meer weten? Neem contact op met ons. We helpen u graag verder.

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<