Comfortabele stoelen voor een perfecte ondersteuning
15 februari 2023 
in Tips

Comfortabele stoelen voor een perfecte ondersteuning

Comfortabele stoelen voor een perfecte ondersteuning

Als u op een van de BQE stoelen zit, zult u snel zien hoe comfortabel en gemakkelijk u uw werk kunt doen, terwijl u goed voor uw rug en gezondheid zorgt.

BQE ErgoSolex stoelBQE stoel

Stoelen of krukken helpen de gezondheid van u te behouden

Verschillende studies vertellen ons dat de meeste rugklachten verband houden met een slechte houding terwijl we tijdens werkuren in een stoel of kruk zitten. Als u voortdurend op zoek bent naar de perfecte oplossing om uw gezondheid te beschermen, biedt Massagetafel Design krukken voor maximaal comfort en ontspanning tijdens het werken.

Verschillende modellen naar uw wensen en smaak

De stoelen, krukken zijn ontworpen om u te helpen een goede houding aan te nemen en u toch probleemloos te laten bewegen. De zwenkwielen lopen soepel, zodat u in een mum van tijd van uw bureau naar uw klant en vice versa kunt gaan. Om een ideale stoel voor uw behoeften te kiezen, neem vrijblijvend contact op.

De stoelen zijn comfortabel, in hoogte verstelbaar, de zitting is 360° draaibaar. Vijf kleine zwenkwielen met een zacht loopvlak zorgen voor stabiliteit en mobiliteit. De kleurkeuze kan perfect worden gecombineerd met andere apparatuur in uw praktijk, omdat het kunstleer in meer dan 30 kleuren verkrijgbaar is.

Meer weten? Neem contact op met ons. We helpen u graag verder. 

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<