Wie is Relexed on Wheels

Wat is Relexed On Wheels?

Alex voor zijn massagestudio op wielenAlex voor zijn prachtige mobiele massagestudio

Relexed On Wheels is een bus omgebouwd mobiele massage studio. Bedacht en ontworpen door Alex Ray.  Dankzij dit concept kan je gebruikmaken van de diensten van Alex Ray, waar je ook bent. Relexed On Wheels is de uitkomst voor volledige ontspanning op locatie.

Alex binnen in zijn mobiele massagestudioEen kijkje binnen in de mobiele massagestudio

Voor wie is Relexed On Wheels?

Relexed On Wheels is er voor particulieren, bedrijven, instellingen, evenementen en voor iedereen die gebruik wil maken van een massagestudio op locatie.


Relexed On Wheels brengt de ontspanning naar je toe!


Alex achter het stuur van de mobiele massagestudio

Wie is Alex Ray?

Alex Ray is masseur en de bedenker van Relexed On Wheels en eveneens de eigenaar van Studio Relexed. In 2008 heeft hij de massageopleiding klassiek massage gevolgd aan het Leffelaar instituut in Amsterdam. Sinds 2009 is hij gediplomeerd massage therapeut.


Alex is de massage studio begonnen  omdat hij een passie heeft voor masseren.


In zijn studio geef hij diverse behandelingen die effect hebben op fysieke en mentale klachten. Zijn werk spirit als massage therapeut motiveert hem omdat hij ziet  dat mensen op zoek zijn naar lichamelijke geestelijke ontspanning en welzijn en baat hebben bij zijn ontspannende therapieën.

Zijn interesse gaat uit naar het energetisch masseren. Afkomstig uit de oosterse landen en onderdeel van de oosterse geneeskunde.

De Japanse oosterse techniek die hij naast zijn opleiding heeft geleerd maken zijn massage behandelingen uniek. Hij heeft deze zo eigengemaakt en klanten voelen dat aan als “bijzonder” ontspannend en verlichtend. Alex is spiritueel en masseren doet hij met zijn ogen dicht. Zijn handen reageren op warmte. Daar waar het spanningsveld hoog is zet hij extra druk.

Energetisch masseren is masseren vanuit de meridianen: de energiebanen die stromen door je lichaam.  Alex maakt gebruik van lange strijkingen.  Met zijn vlakke handen en vingertoppen richt hij zich op het openen van energiekanalen om nieuwe energie over te brengen. Het is het beste voor je lichaam als je veel energie hebt die vrij door je hele lichaam kan stromen. In combinatie met compacte knedingen vanuit de Japanse techniek ervaar je een diepe rustgeving.  Als je tijdens de massage volledige ontspanning bent  noemt men dat homeostase. Lichaam en geest zijn in balans.   

Meer weten over Alex Ray. Neem dan eens een kijkje op zijn website www.studiorelexed.nl

Simplex massagetafel in de mobiele massagestudioDe massagetafel Simplex in de mobiele massagestudio

Alex heeft heeft gekozen voor een massagetafel model Simplex van Massagetafel Design  voor in zijn mobiele massagestudio. Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<