Wat mag een massagetafel kosten?
11 januari 2023 
in Tips

Wat mag een massagetafel kosten?

wat kost een massagetafel

Ben je op zoek naar een massagetafel en vraag je je af hoeveel geld je eraan kunt uitgeven? Begin je net als massagetherapeut of heb je al jaren ervaring? Hoewel het lijkt alsof u op korte termijn wat geld kunt besparen, is het kopen van een massagetafel van hoge kwaliteit beslist een investering op lange termijn die zich meestal in korte tijd terugbetaalt.

Hoewel de prijzen van massagetafels sterk uiteenlopen, zul je budget moeten vrijmaken voor een massagetafel die je goede werkomstandigheden garandeert. Zeker als u in uw eigen pand investeert, want een massagetafel is de basis voor uw werk. Het moet stabiel en comfortabel zijn, zodat uw klanten zich veilig en ontspannen voelen. Tegelijkertijd moet u ook tijdens behandelingen voor uw eigen gezondheid en een goede houding zorgen. Daarom is de elektrische massagetafel ondanks zijn hogere prijs de beste keuze.

Onze massagetafels voldoen aan de hoogste eisen. De houten constructie geeft de tafels stevigheid en stabiliteit, evenals uitzonderlijke duurzaamheid. Hoogwaardige bekledingsmaterialen, dik schuim en kunstleer van een gerenommeerde fabrikant zorgt voor het ultieme comfort van uw klant.

Elke massagetafel wordt op maat met de handgemaakt. Naar keuze kunt u de tafelbreedte aanpassen, en de kleur van de bekleding uit meer dan 30 verschillende kleuren. Afhankelijk van de accessoires die je uit ons brede assortiment kiest, varieert de prijs. 

klantenservice

Voor een product waar u dagelijks van afhankelijk bent, is het zeker belangrijk om de zekerheid te hebben dat er service beschikbaar is. Voor de Benelux wordt het geleverd door ons team en de fabrikant. We garanderen ook dat reserveonderdelen 10 jaar na aankoop beschikbaar zijn.

prijs van een massagetafel

Vind je de prijzen van massagetafels hoog? Kwaliteit komt met een prijs. Onthoud vooral dat je een massagetafel een jaar of twee niet koopt. De kosten op lange termijn zullen zeker hoger zijn als u vandaag te goedkoop koopt.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag schrijven wij blogs voor u over Relax Sensation Benelux en onderwerpen die daarbij passen. Wij waarderen het zeer als u reageert op de blogs.
Reactie plaatsen
<