Relax Sensation PRO-S Dark Mos Eiken

SKAI® KUNSTLEER

skai®: Duurzaam en elegant kunstleer voor behandelstoelen


Relax Sensation: Het beste kunstleer voor uw behandelstoelen

Bij Relax Sensation gebruiken we alleen het beste kunstleer voor het bekleden van onze behandelstoelen. We kiezen voor skai®, een gerenommeerd merk met een lange geschiedenis.

skai®-kunstleer: Duurzaam en elegant

Het skai®-kunstleer is ongeëvenaard op het gebied van duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het is een veelzijdig materiaal dat comfort en elegantie uitstraalt. Met skai®-kunstleer bieden we innovatieve, aantrekkelijke en individuele oplossingen voor onze stoelen en banken. 

skai® Evida: Duurzaam biogebaseerd kunstleer

skai® Evida is een innovatief biogebaseerd kunstleer dat zowel comfortabel als elegant is. Het oppervlak heeft een rijk gevarieerde leernerf en voelt aangenaam aan. Maar het meest overtuigende aan dit materiaal is zijn duurzaamheid. skai® Evida bestaat voor 80% uit biobased grondstoffen, waardoor de ecologische voetafdruk van het product wordt verkleind.

skai® Evida Fiber: Kunstleer met een vezelachtige structuur

skai® Evida Fiber is een synthetisch leer met een veelzijdige nerf en een fijne vezelachtige structuur. Het is een materiaal met een bewust duurzame uitstraling. De look is een hoogtepunt dat dankzij het brede kleurengamma een blikvanger wordt op het object. Het gevoel is aangenaam zacht. Het geheim van het materiaal: het bestaat voor 90% uit biobased ingrediënten.

Waarom skai®-kunstleer voor onze behandelstoelen?

  • Duurzaam: skai®-kunstleer is gemaakt van biobased grondstoffen, waardoor de ecologische voetafdruk van het product wordt verkleind.

  • Elegant: skai®-kunstleer heeft een rijk gevarieerde leernerf en voelt aangenaam aan.

  • Comfortabel: skai®-kunstleer is duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De skai®-kunstleer collectie

De collectie van skai®-kunstleer bestaat uit een breed scala aan kleuren, dessins en oppervlakken. Zo vindt u altijd het perfecte materiaal voor uw behandelstoel.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de skai®-kunstleer collectie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Wij gaan voor het beste

Bij Relax Sensation gaan we voor het beste. Daarom gebruiken we alleen het beste kunstleer voor het bekleden van onze behandelstoelen. skai®-kunstleer is duurzaam, elegant en comfortabel. Het is het perfecte materiaal voor onze behandelstoelen.

<