Ontdek de Relax Sensation PRO-S Esthetic

Waar Luxe, Prestaties en Duurzaamheid Samenkomen voor de Toekomst van Beautybehandelingen

Crafted in Germany

In Duitsland vervaardigd voor u

Natuurlijk van hout

Van Duitse origine.

Skai®

Speciaal voor u geselecteerd

Relax Sensation PRO-S Esthetic behandelstoel in praktijkruimte
Relax Sensation PRO-S Esthetic

Relax Sensation PRO-S Esthetic 

Welkom bij de Relax Sensation PRO-S Esthetic, de ultieme beauty behandelstoel die de standaard in luxe en prestaties verlegt. Ontworpen als een premium meesterwerk in de wereld van schoonheidsbehandelingen, gaat de PRO-S Esthetic verder dan zijn concurrenten, met de krachtigste motoren die beschikbaar zijn in zijn segment.

 • Ultieme Luxe: De Relax Sensation PRO-S Esthetic belooft een ongekend niveau van luxe, waardoor het een uitzonderlijke keuze is voor wie op zoek is naar een hoogwaardige schoonheidsbehandelstoel.
 • Topklasse Prestaties: Met de krachtigste motoren in zijn segment gaat de PRO-S Esthetic verder dan de concurrentie, waardoor het niet alleen een esthetisch meesterwerk is, maar ook uitblinkt in prestaties.
 • Premium Ontwerp: Als een premium meesterwerk in de wereld van schoonheidsbehandelingen is de PRO-S Esthetic ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, waardoor het een indrukwekkende esthetiek heeft.
 • Vooraanstaand: Deze beautybehandelstoel stelt nieuwe normen en verlegt de standaard in de branche, waardoor het een must-have is voor professionals die streven naar het allerbeste.
 • Krachtige Motoren: Het onderscheidende kenmerk van de PRO-S Esthetic is de aanwezigheid van de krachtigste motoren in zijn segment, wat resulteert in een indrukwekkende en effectieve schoonheidsbehandelervaring.
PRO-S Esthetic in comfort houding

Duurzaamheid en Luxe in Perfecte Harmonie: Het Unieke Karakter van de Relax Sensation PRO-S Esthetic

Wat de Relax Sensation PRO-S Esthetic echt onderscheidt, is de zorgvuldige combinatie van hoogwaardig hout en het beste kunstleer, wat resulteert in een esthetisch meesterwerk dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een ongeëvenaard comfort biedt. Het gebruik van natuurlijke materialen is niet alleen een keuze voor luxe, maar ook een bewuste stap naar duurzaamheid en respect voor onze wereld.


 • Hoogwaardige Materialen: De Relax Sensation PRO-S Esthetic onderscheidt zich door de zorgvuldige combinatie van hoogwaardig hout en het beste kunstleer, wat resulteert in een esthetisch meesterwerk.
 • Visuele Aantrekkingskracht: Het esthetische meesterwerk is niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk, waardoor het een verfijnde uitstraling heeft.
 • Ongelooflijk Comfort: Naast het visuele aspect biedt de stoel een ongeëvenaard comfort, waardoor de gebruiker kan genieten van een luxe en ontspannende ervaring.
 • Duurzaamheid: De keuze voor natuurlijke materialen is niet alleen een beslissing voor luxe, maar ook een bewuste stap naar duurzaamheid. Hiermee toont de PRO-S Esthetic een betrokkenheid bij respect voor de planeet.
 • Milieubewust Ontwerp: De stoel belichaamt niet alleen luxe, maar ook een bewuste inzet voor duurzaamheid, wat een positieve impact heeft op zowel de professionele wereld als het milieu.
Vrouw zit tevreden op Relax Sensation PRO-S Esthetica

Luisteren naar Professionals: Innovatieve Oplossingen voor de Beste Beauty Behandelstoel met Duurzaamheid in het Hart

We hebben geluisterd naar de uitdagingen waarmee professionals in het vakgebied worden geconfronteerd en zijn deze niet uit de weg gegaan. Het resultaat is misschien wel de beste beauty behandelstoel ooit gebouwd, met aandacht voor zowel de behoeften van de professional als voor onze planeet.


 • Professionele Inzichten: De beauty behandelstoel is ontwikkeld door te luisteren naar de uitdagingen waarmee professionals in het vakgebied worden geconfronteerd, wat resulteert in een product dat specifiek is afgestemd op hun behoeften.
 • Unieke Oplossingen: Door de geïdentificeerde uitdagingen niet uit de weg te gaan, heeft de stoel innovatieve oplossingen geïntegreerd, waardoor het wellicht de beste beauty behandelstoel ooit is, met functies die de concurrentie overtreffen.
 • Professionele Focus: De stoel is niet alleen gericht op luxe en prestaties, maar heeft ook aandacht voor de specifieke behoeften van professionals, wat resulteert in een product dat praktisch en functioneel is.
 • Duurzaam Ontwerp: Naast het voldoen aan professionele eisen, toont de beauty behandelstoel een toewijding aan duurzaamheid en respect voor de planeet, waardoor het een milieubewuste keuze is.
 • Hoogwaardige Kwaliteit: Met aandacht voor zowel professionele behoeften als milieubewustzijn, vertegenwoordigt de stoel een combinatie van hoogwaardige kwaliteit en verantwoord ondernemerschap.
Relax Sensation PRO-S Esthetic in 90 graden zithouding groot

Ervaar Ongeëvenaarde Perfectie: De Relax Sensation PRO-S Esthetic - Een Uitnodiging voor Professionals om het Verschil te Ervaren

De Relax Sensation PRO-S Esthetic staat op eenzame hoogte, niet alleen vanwege zijn indrukwekkende ontwerp, maar ook vanwege de compromisloze kwaliteit en prestaties. We dagen jou als professional uit om deze beauty behandelstoel te testen en zelf te ervaren, wat het verschil kan betekenen voor jouw praktijk.

 • Eenzame Hoogte: De Relax Sensation PRO-S Esthetic onderscheidt zich door zijn indrukwekkende ontwerp, waardoor het een unieke positie inneemt in vergelijking met andere beauty behandelstoelen.
 • Compromisloze Kwaliteit: Het product staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste normen en verwachtingen, waardoor professionals kunnen vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Indrukwekkende Prestaties: Naast het opvallende ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit biedt de PRO-S Esthetic indrukwekkende prestaties, wat resulteert in een effectieve en bevredigende ervaring voor professionals.
 • Uitnodiging voor Professionals: De tekst bevat een uitnodiging voor professionals om de beauty behandelstoel te testen en zelf te ervaren, wat aangeeft dat het merk vertrouwen heeft in de voordelen en de toegevoegde waarde van het product.
 • Praktische Relevantie: De uitdaging aan professionals om het verschil in hun praktijk te ervaren, benadrukt de praktische relevantie van de Relax Sensation PRO-S Esthetic, waardoor het niet alleen een luxe item is, maar ook een waardevol instrument voor dagelijks gebruik.
Relax Sensation PRO S Esthetic behandelstoel leuning met hoofdsteun en armsteun

Een Revolutionaire Ervaring: PRO-S Esthetic - Meer dan een Schoonheidsbehandelstoel

Of je nu een ervaren schoonheidsspecialist bent of een opkomend talent, de PRO-S Esthetic belooft een ervaring die je verwachtingen zal overtreffen. Het is niet zomaar een beauty behandelstoel; het is een investering in jouw vakmanschap en het welzijn van je cliënten.

 • Geavanceerde Schoonheidstechnologie: De PRO-S Esthetic belichaamt de nieuwste ontwikkelingen in schoonheidstechnologie, waardoor zowel ervaren schoonheidsspecialisten als opkomende talenten kunnen profiteren van geavanceerde functionaliteiten voor optimale behandelingen.
 • Investering in Vakmanschap: Deze behandelstoel vertegenwoordigt niet slechts een meubelstuk, maar een investering in het vakmanschap van schoonheidsspecialisten. De PRO-S Esthetic is ontworpen om de professionaliteit te versterken en tegelijkertijd het welzijn van cliënten te waarborgen.
 • Comfort en Luxe: De PRO-S Esthetic biedt een ongeëvenaarde mate van comfort en luxe voor zowel de behandelaar als de cliënt. Met doordachte ergonomie en hoogwaardige materialen is elke sessie een plezierige en ontspannende ervaring.
 • Veelzijdigheid in Toepassingen: Of het nu gaat om gezichtsbehandelingen, massages of andere esthetische procedures, deze behandelstoel is veelzijdig inzetbaar. Het voldoet aan diverse behoeften, waardoor het een essentieel instrument wordt in elke professionele schoonheidssalon.
 • Klanttevredenheid op de Voorgrond: De PRO-S Esthetic is ontworpen met het oog op de tevredenheid van zowel de behandelaar als de cliënt. Door de combinatie van geavanceerde functies, duurzaamheid en esthetisch design creëert deze behandelstoel een setting waarin klanttevredenheid centraal staat.

De Toekomst van Schoonheidsbehandelingen Ontvouwt Zich: Relax Sensation PRO-S Esthetic

Ontdek de toekomst van schoonheidsbehandelingen met de Relax Sensation PRO-S Esthetic – waar luxe, prestaties en duurzaamheid samenkomen voor een ongeëvenaarde ervaring.

 • Innovatieve Schoonheidstechnologie: De Relax Sensation PRO-S Esthetic belooft een voorproefje van de toekomst met baanbrekende schoonheidstechnologieën, waardoor gebruikers kunnen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van esthetische behandelingen.
 • Luxe Gecombineerd met Prestaties: Deze behandelstoel biedt niet alleen een luxe ervaring, maar combineert dit ook met indrukwekkende prestaties. Het samenkomen van comfort en effectiviteit maakt de Relax Sensation PRO-S Esthetic tot een unieke keuze voor veeleisende professionals.
 • Duurzaamheid als Kernwaarde: Duurzaamheid staat centraal in het ontwerp van de Relax Sensation PRO-S Esthetic. De behandelstoel is vervaardigd met oog voor milieuvriendelijkheid en langdurige prestaties, waardoor het een verantwoorde keuze is voor zowel de gebruiker als het milieu.
 • Ongeëvenaarde Totale Ervaring: De combinatie van luxe, prestaties en duurzaamheid zorgt voor een ongeëvenaarde totale ervaring. Gebruikers kunnen zich verheugen op behandelingen die niet alleen effectief zijn, maar ook een gevoel van welzijn en ontspanning bevorderen.
 • Toekomstgericht Design: Met de Relax Sensation PRO-S Esthetic wordt een glimp van de toekomst van schoonheidsbehandelingen geboden. Het geavanceerde en eigentijdse ontwerp weerspiegelt de evolutie van de branche en plaatst gebruikers in het hart van innovatie en stijl.
Relax Sensation PRO-S Esthetica voorzijde

Specificities PRO-S Esthetic

                                       

Specificaties Basic Plus

Uitvoering:

• Ligvlak uit één stuk.
• Getailleerd ligvlak met clip-on delen.
• Gepatenteerd elektrisch verstelbaar hoofddeel incl.
Verlaagbare armsteun voor buikligging.
• Totale hoogte van het bed elektrisch verstelbaar.

Afmetingen

• Lengte ongeveer 200 cm.
• Basisbreedte ca. 75 cm.
• Taille ongeveer 57 cm.
• Breedte met opzetstukken ca. 93 cm.

Onderstel

• Berken multiplex.
• Kleurloos of gekleurd geolied walnoot. Verschillende kleuren
toeslag

Hoogte aanpassing:

• Schaarslag met 6000 N van ca. 60 cm tot 90 cm.
• Linak kwaliteit liftmotoren.

Bekleding

• 6 cm hoogwaardige vulling.
• SKAI Parotega kunstleer in de kleuren
lichtbeige, limoen of fango. Extra kleuren
toeslag

                                   
Relax Sensation PRO-S Esthetic behandelstoel in praktijkruimte

Alle voordelen van de PRO-S Esthetic

 • Elegant Design: De Relax Sensation PRO-S Esthetic valt op door zijn verfijnde en visueel aantrekkelijke ontwerp, gevormd door de harmonieuze combinatie van hoogwaardig hout en luxe kunstleer.
 • Ongeëvenaard Comfort: De behandelstoel biedt een ongekend niveau van comfort voor zowel professionals als cliënten, dankzij zorgvuldig gekozen materialen en een ergonomisch ontwerp.
 • Krachtige Motoren: Uitgerust met de krachtigste motoren in zijn categorie, garandeert de PRO-S Esthetic optimale prestaties tijdens schoonheidsbehandelingen en een soepele bediening van de behandelstoel.
 • Duurzaamheid en Milieubewustzijn: Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hoogwaardig hout en kunstleer, getuigt niet alleen van luxe, maar ook van een bewuste inzet voor duurzaamheid en respect voor het milieu.
 • Compromisloze Kwaliteit: Zowel in design als prestaties staat de behandelstoel bekend om zijn compromisloze kwaliteit, waardoor het een topkeuze is voor professionals in de schoonheidsbranche.
 • Afgestemd op Professionele Behoeften: De PRO-S Esthetic is ontworpen met oog voor de uitdagingen van schoonheidsspecialisten, met functies en eigenschappen die specifiek inspelen op hun behoeften.
 • Uitnodiging tot Testen: Professionals worden uitgedaagd om de PRO-S Esthetic persoonlijk te testen, waarmee het merk vertrouwen uitspreekt in de kwaliteit en het positieve verschil dat het kan maken voor hun praktijk.
 • Investeren in Vakmanschap: De PRO-S Esthetic wordt gepresenteerd als een investering in het vakmanschap van schoonheidsspecialisten, en niet zomaar als een behandelstoel, benadrukkend hoe het de professionele praktijk kan versterken.
 • Cliëntgericht Welzijn: Naast de professionele voordelen ligt de focus van de behandelstoel op het welzijn van cliënten, wat wijst op een holistische benadering van schoonheidsbehandelingen.
 • Toekomstgerichte Ervaring: De PRO-S Esthetic belichaamt de toekomst van schoonheidsbehandelingen door luxe, prestaties en duurzaamheid te integreren, waardoor het een vooruitstrevende keuze is voor professionals die streven naar innovatie in hun praktijk.

Relax Sensation PRO-S Esthetic

Innovatieve oplossingen voor de beste Beauty Behandelstoel
<