Relax Sensation PRO-S in praktijkruimte

LINAK® MOTOREN

Onze banken en stoelen zijn voorzien van motoren van de Deense topleverancier Linak

Innovatie door samenwerking: Relax Sensation en LINAK®

De meeste échte innovatieconcepten ontstaan binnen partnerships. Daarom werken wij bij Relax Sensation samen met LINAK® actuator technology. Samen ontwikkelen en testen we onze stoelen en banken tot het uiterste. Zo kunnen we u en uw klanten zekerheid bieden over de kwaliteit.

Samenwerking voor de beste kwaliteit:

Het vereist een juiste opstelling en goedgekeurde processen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit overal ter wereld van eenzelfde hoge en uniforme standaard is. Door samen te werken met LINAK® kunnen wij dit garanderen.

LINAK® is een wereldleider in actuatortechnologie. Zij hebben een uitgebreid portfolio aan producten en oplossingen die onze behandelstoelen en behandelbanken tot het uiterste kunnen testen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Resultaat: behandelstoelen en behandelbanken van topkwaliteit:

Dankzij onze samenwerking met LINAK® kunnen wij u behandelstoelen en behandelbanken van topkwaliteit bieden. Ze zijn duurzaam, comfortabel en veilig. U kunt er dus op vertrouwen dat ze jarenlang meegaan.

Voordelen van de samenwerking:

De samenwerking met LINAK® biedt ons een aantal voordelen:

  • Meer comfort: De actuator oplossingen van LINAK® zorgen voor een soepele en nauwkeurige beweging van onze behandelstoelen en banken. Dit zorgt voor meer comfort voor de gebruiker.
  • Betere ergonomie: De actuator oplossingen van LINAK® kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Dit zorgt voor een betere ergonomie en voorkomt blessures.
  • Internationale ambities: LINAK® is een wereldwijde speler met meer dan 30 jaar ervaring. Dit biedt ons de ondersteuning die we nodig hebben om onze internationale ambities te realiseren.

Conclusie:

De samenwerking tussen Relax Sensation en LINAK® is een succes. Door samen te werken kunnen we behandelstoelen en banken van topkwaliteit bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

<