Elly Heijnen van Truelly.me massage

Wie is Elly Heijnen

Elly is geboren en opgegroeid in Nijmegen en woont nu al meer dan 20 jaar in Zoetermeer. Zij is de eigenaresse en therapeutisch masseur van Truelly.me massage. 

In de massagepraktijk Truelly Massage werkt zij met basis olie en de essentiële oliën 

Ze is energetisch, een gevoelsmens en houd van “echt” contact maken met de medemens.

Elly masseer met het hart en ziel, dat betekent met heel veel zorg en respect!

Elly Heijnen

Je bewust laten zijn, laten voelen hoe je lichaam in elkaar zit, zowel fysiek, geestelijk als emotioneel.

Volgens zeggen heeft Elly echte “massagehanden”.

Geen enkele massage die je zult van Elly zult ontvangen, zal hetzelfde zijn.

Ook dat laat ze je liever zelf ervaren.

Samen met Francisca

Francisca is sinds 2019 werkzaam bij Truelly Massage.

Francisca geeft o.a. gezicht bindweefselmassage en bamboe massage. Al met al dus een prachtige aanvulling op alle behandelingen die gegeven worden. 

Francisca is is bovendien schoonheidsspecialiste en geeft dus ook schoonheidsbehandelingen bij Truelly.me. 

Ons doel is, jullie een zo fijn mogelijke ervaring te kunnen geven, je te laten ontspannen,je klachten te laten verdwijnen of te verminderen.

Elly van Truelly.me heeft gekozen voor een Relax Sensation PRO massagetafel van Massagetafel Design

Welkom bij ons op de blogpagina, waar we gepassioneerd schrijven over Massagetafel Design, Relax Sensation en alles wat onze klanten boeit. Onze blogs zijn op maat gemaakt om u te informeren, inspireren en een dieper inzicht te geven in de wereld van ontspanning en design. Bij elke post streven we ernaar om een meeslepende kijk te bieden op de laatste trends, en we delen ook boeiende verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons - of het nu lof is voor wat we goed doen of constructieve kritiek die ons helpt groeien. Wij geloven in een interactieve dialoog met onze lezers en streven naar het leveren van inhoud die relevant is voor u. Dus voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen en zelfs suggesties te doen voor toekomstige onderwerpen. Samen bouwen we aan een gemeenschap gewijd aan welzijn, comfort en design. Bedankt voor het lezen en we kijken uit naar uw betrokkenheid bij onze blogs!
Reactie plaatsen
<