Relax Sensation PRO-S massagetafel

Massagetafel Pro-S

Massagetafel en behandeltafel van hout

Gemaakt in Duitsland

Op maat gemaakt. 

Gecertificeerd hout

100% topkwaliteit

 Skai bekleding

Er is geen betere keuze

Relax Sensation PRO-S massagetafel

Massagetafel PRO-S de perfecte keuze

Onze nieuwe aanwinst, de Massagetafel Pro-S, is een unieke toevoeging aan ons programma. Deze behandeltafel heeft verschillende functies die het een veelzijdige keuze maken voor therapeuten en schoonheidsspecialisten.

Een van de unieke kenmerken van de Massagetafel Pro-S is de extra halfzit-optie, waardoor het ook mogelijk is om schoonheidsbehandelingen uit te voeren. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een zwangerschapskussen toe te voegen aan de tafel, wat zeer gewild is bij onze klanten.

Als u specifieke wensen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is onze specialiteit om massagetafels op maat te maken, zodat deze perfect aansluiten op uw behoeften en voorkeuren. We staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte massagetafel voor uw praktijk.

Gepatenteerd hoofdgedeelte massagetafel voor Vario Plus

De behandeltafel een gepatenteerd hoofdeinde.

Het behandelen van patiënten in buikligging is altijd een uitdaging voor een massagetafel. Gelukkig biedt ons gepatenteerde hoofdeinde een slimme oplossing: het bestaat uit een binnenste gedeelte met een uitsparing voor het gezicht en een buitenste gedeelte dat automatisch als armleuning fungeert wanneer het naar beneden wordt gebracht. Dit gebeurt gelijktijdig aan beide zijden en kan traploos worden aangepast.

PRO-S behandeltafel

De duo-hefkolom voor meer beenruimte.

Model PRO – design

 • Het gepatenteerde hoofdgedeelte met geïntegreerde, neerlaatbare armleuningen zorgt voor een comfortabele buikligging en is traploos elektrisch verstelbaar.
 • De Kniedakpositie is een andere functie van het ligvlak, ondersteunt de benen optimaal en ontlast zo de lumbale wervelkolom.
 • Het getailleerde ligvlak met opzetstukken maakt de breedte variabel en bevordert zo rugvriendelijk werken voor de therapeut. En natuurlijk is de massagetafel elektrisch in hoogte verstelbaar.


Onze Model PRO-S serie biedt verschillende speciale uitvoeringen:

 • Model PRO Baby inclusief halfzit functie en zwangerschapskussen.
 • Model PRO-S Osteo inclusief bekkendakpositie en verwisselbaar hoofdgedeelte
 • Model PRO-S Beauty inclusief halfzit functie en getrapte positioneringsfunctie


Wilt u een behandeltafel op maat gemaakt? Laat ons uw wensen weten en wij stellen een individuele configuratie voor u samen.


Onze therapeuten horen vaak “Nooit meer op een andere massagetafel”. Onze Pro behandelstoel is niet alleen comfortabel, maar ook functioneel. Het getailleerde ontwerp maakt het werk van de therapeut veel gemakkelijker en maakt de massagetafel nog aantrekkelijker dankzij de vloeiende vormen. Bij deze variant is de behandeling naast de patiënt een droom. Je staat altijd dichtbij, maar je werkt voor jezelf, rugvriendelijk.


Met de variabiliteit die wordt geboden door de optionele clip-on-onderdelen, beslist u zelf of deze wordt gemonteerd of niet en is daarom voor alles uitgerust. Met de clip-on onderdelen kunnen uw patiënten genieten van de voordelen van een brede massage- en therapietafel. Zonder heb je de voordelen van een smalle behandeltafel. Of u er nu baby's op behandelt of tijdens infusen veel ruimte nodig heeft voor de arm van uw patiënt, u kunt zorgeloos werken en uw patiënten verrassen.

Functies en mogelijkheden Pro-S

Relax Sensation PRO-S massagetafel

De Dakpositie 

Een verwennerij voor de rug! De Dakpositie is elektrisch en makkelijk verstelbaar. Dit is een detail waar zowel u als uw klanten niet meer zonder kunnen. Het biedt een geheel nieuwe en comfortabele ervaring tijdens behandelingen in rugligging.
Zwangerschapskussen voor massagetafel

Het Zwangerschapkussen

Met dit kussen kunt u comfortabel behandelen van zwangere patiënten die tot vlak voor de bevalling op hun buik kunnen liggen. De unieke onderconstructie zorgt voor diepe ondersteuning van de buik, zonder enige druk of knelling.
half zitfunctie voor massagetafel Relax Sensation Vario Plus

De Half zitfunctie

Met de halfzit functie kunt u het bovenlichaam van uw klant in rugligging strekken. Het bovenste derde deel van het ligvlak kan tot 30% positief worden ingesteld. Hierdoor zijn cosmetische behandelingen mogelijk.
bekkendak positie voor massagetafel

De Bekkendak positie 

Met deze extra functie kunt u uw patiënten optimaal positioneren in buikligging. Deze functie is vooral nuttig voor therapeutische en chiropractische behandelingen en u zult deze mogelijkheid zeker waarderen als gebruiker.
massage-tafel gepatenteerd hoofdgedeelte

Volledig instelbaar

De Pro-S massagetafel is niet voorzien van twee krachtige Linak duo hefkolom motoren. Dit betekent dat de behandeltafel volledig elektrisch instelbaar is zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van uw cliënt en u ongestoord uw werk kunt blijven doen.
Aansteekdelen voor ergonomisch werken aan massagetafel

Het ligvlak

Onze massagetafel is niet alleen comfortabel, maar ook zeer functioneel. Dankzij de gestroomlijnde vormgeving wordt het werk van de therapeut gemakkelijker, ergonomisch en rugvriendelijk. Dit biedt voordelen voor zowel de therapeut als voor de cliënt. 
PRO-S behandeltafel Ostreopaat

Specificaties massagetafel Pro

Specificaties PRO-S

Uitvoering

Driedelig ligvlak met functie van kniepositie in rugligging OF de positie van het bekkendak in buikligging, elektrisch verstelbaar.
Getailleerd ligvlak met clip-on delen.
Gepatenteerd elektrisch verstelbaar hoofddeel incl.
Verlaagbare armsteun voor buikligging.
Totale hoogte van het bed elektrisch verstelbaar.

Technische gegevens

Duo hefkolom Elektrisch in hoogte verstelbaar van ca. 55 cm tot ca. 85 cm.
Hefvermogen 250 kg.
Lengte ca. 200 cm.
Basisbreedte ca. 75 cm.
Taille ca. 57 cm.
Breedte met opzetstukken ca. 93 cm.
Laadvermogen tot 250 kg.

Onderstel

Berken multiplex geolied.
Kleur berken multiplex: blank of walnoot.
Speciale kleur berken multiplex tegen meerprijs: Kleur roodbruin of zandgrijs.
Ook verkrijgbaar in bamboe 3-laags plaat of licht eikenfineer.

Bekleding

6 cm HQ-vulling.
Kunstleer SKAI.
In de standaardkleuren Lichtbeige, Crème, Essen, Antraciet of Donker Mos.
Andere kleuren tegen meerprijs.

Personaliseer uw Pro-S ontwerp met een keuze uit vier houtkleuren of houtsoorten

Maak uw keuze uit vier verschillende houtkleuren voor uw massagetafel. Of u nu kiest voor een neutrale, lichte tint of juist een donkere kleur, de natuurlijke uitstraling van het hout zal uw massagetafel versterken. De keuze is aan u welke van de vier prachtige, natuurlijke houtkleuren u wilt kiezen, of gaat u toch voor bamboe of massief eiken?

U heeft de keuze uit 20 verschillende kleuren voor de stoffering.

Personaliseer de kleur van uw massagetafel volledig naar uw wens. Kies uit een breed scala aan kleuren, allemaal uitgevoerd in hoogwaardig Skai-kunstleer. Met uw gewenste kleur wordt uw behandeltafel een pronkstuk in uw praktijk.
Relax Sensation PRO-S massagetafel

Voordelen Pro-S zijn:

 • Hoog comfort tijdens de behandeling.
 • Comfortabel werken door de eenvoudige bediening met de handschakelaar.
 • Op verzoek verkrijgbaar met voetschakelaar of voetbeugel.
 • Veelzijdig inzetbaar voor verschillende behandelingen.
 • Comfortabele behandeling van baby's op stahoogte.
 • De Pro-S heeft een brede armsteun voor bloedafname en infusen.
 • Draagt bij aan een visueel aantrekkelijk ontwerp van uw praktijk.
 • Gemakkelijk plaatsnemen door de lage instaphoogte.
 • Comfortabele armsteunen op het Pro-S model.
 • Volledige ontlasting in buikligging dankzij de gepatenteerde armsteun.
 • Ontspannen ondersteuning van de benen in de dakpositie.
 • De werkwijze voor de therapeut is rugvriendelijk en comfortabel.

PRO-S behandeltafel

Massagetafel Pro-S

De Massagetafel Pro is een combinatie van functie en design, waardoor hij zich onderscheidt van andere behandelbanken. Deze unieke eigenschappen maken de tafel een waardevolle toevoeging voor zowel therapeuten als patiënten.

 2 Jaar garantie 

100% tevredenheidsgarantie. 

<